Andere verhalen

Niet alleen onze verhalen zijn leuk om te ervaren

Bekijk onze partners en beleef ook daar onvergetelijke verhalen. Heel veel plezier!

Vanuit zijn kantoor in het hartje van New York is professor Foxworth ontvoerd. Volg de aanwijzingen, stel het onderzoek veilig en vind de professor voordat het te laat is. Kan jij de professor vinden?

‘De ontvoerde professor’ is een puzzelspel dat je thuis kan spelen voor £ 10 (+/- 12 euro). Het bestaat uit een flink divers aantal puzzels. Het spelen duurt ongeveer twee uur. Je gebruikt online en offline puzzel elementen. Je zoekt online locaties, voert codes in en lost puzzels op, terwijl je offline knipt, plakt en vouwt. Het spel bestaat uit vijf delen. Speel met een team of in je eentje, de keuze is aan jou!

Het spel is toegankelijk voor alle leeftijden. Met een beetje hulp van een volwassene kan ‘De ontvoerde professor’ vanaf 8 jaar gespeeld worden. Het spel heeft een hintsysteem om je verder te helpen als je vast zit. Je hebt een computer, schaar en pen nodig om het te spelen.

Vooralsnog is ‘De ontvoerde professor’ alleen in het Engels beschikbaar, we werken samen met Paradox Parlours hard aan een Nederlandstalige versie!

Speel voor maar £ 10.

Betaling en verwerking gaan via de website van de partner.

R

Tickets onbeperkt geldig, geen eindtijd

R

Speelduur ongeveer 90-120 minuten

R

Pauzeer en hervat wanneer je wilt

R

Start de ervaring op elk gewenst moment