Ideaal als bedrijfsuitje

Escaperooms zijn bij uitstek een leuke bestemming voor bedrijfsuitjes, want je werkt op een informele manier samen aan spannende puzzels en opdrachten. Het voordeel van online escape rooms is dat je ze kan spelen met collega’s uit verschillende vestigingen zonder extra reistijd. Vanaf de eigen locatie kunnen alle teamleden meedoen. We zijn flexibel qua planning: je kan als team altijd spelen wanneer het jullie uitkomt.

Tijdens het spelen hebben jullie contact via ons ingebouwde chat- en videoprogramma. Mochten jullie tijdens het teamuitje beperkt de tijd hebben, dan is het altijd mogelijk om de escape room tijdens een regulier werkoverleg uit te spelen. Ook is het mogelijk om een draaiboek mee te krijgen, zodat je kan sturen op een bepaalde eindtijd.

Mocht de groep groter zijn dan zes personen, dan organiseren we een competitie tussen de teams onderling met als eindresultaat een ranking voor het bedrijf. Wie lukt het om het snelste uit de escape room te ontsnappen?

De prijzen voor bedrijven zijn afhankelijk van de groepsgrootte. Neem daarom contact op voor een persoonlijke offerte. Het is voor bedrijven mogelijk om te betalen op rekening.

Bekijk hieronder ook de trailer!

Reviews

Deze online escaperoom is prachtig vormgegeven met sfeervolle locaties. Het verhaal, de ingesproken teksten en filmpjes maken deze online escaperoom echt onderscheidend ten opzichte van veel andere online escaperoom.
Wouter

Het zit knap in elkaar en is mooi gemaakt. De puzzels zijn niet zo voorspelbaar als je soms bij escape rooms of dit soort online versies ziet, je moet echt wat dieper nadenken. Ik heb een leuke avond gehad!

Meia

Contact opnemen