Onbekende werelden.
Mysterieuze verhalen.

Bij The Cari Mysteries willen we mensen een onvergetelijke ervaring bezorgen. Dit doen we door spelers met spannende puzzels een authentiek verhaal in te nemen. Door de schitterende visuals vergeet je de waan van de dag en kan je met je vrienden, collega’s of familie genieten van een heerlijke tijd!

Carlijn schiop in fles op zoek naar opa's fortuin

Carlijn Bergshoeff

Na jarenlang enthousiast escape rooms gespeeld te hebben met standaard een veel te lange derde helft met de eigenaren, kwam Carlijn Bergshoeff tot de conclusie dat ze zelf ook graag een escape room wilde starten. Tijdens de coronapandemie ontstond de ruimte en tijd om een online beleving te creëren. Carlijn heeft een Indische achtergrond, wat de inspiratie vormde voor haar eerste kamer Opa’s Fortuin. Aan de basis van deze kamer liggen het dagboek van haar oma en oude familiealbums uit de jaren ’30 van de vorige eeuw. Goede puzzels zijn het belangrijkste onderdeel van een escape room, maar met dit verhaal wil Carlijn spelers ook een inkijkje te geven in het Indische familieleven.

Eerste ervaring is Opa's Fortuin

Het verhaal gaat over een mysterieus familiegeheim dat al jaren in de familie heerst. Het fortuin van opa.

Deze beleving is mede mogelijk gemaakt door Amaze Design, Studio Zakmes en Experience Studio Wonderling.

Nieuw avontuur in de maak

Stilzitten doen we niet. Er zijn zoveel mooie verhalen die we nog kunnen vertellen.

Waar komt de naam The Cari Mysteries vandaan?

https://www.youtube.com/watch?v=iJCJlY5rbkI De nieuwe reis van Carlijn Bergshoeff waarvan we hopen dat nog vele avonturen mogen gaan volgen. De eerste online escaperoom Opa's Fortuin is inmiddels te spelen voor iedereen.

Wat maakt een online escaperoom zo speciaal?

We zijn ontzettend trots op het verhaal van Opa's Fortuin en met veel liefde en passie hebben we historie van het familieverhaal van Carlijn proberen te verwerken in de eerste online escaperoom van The Cari Mysteries. Maar dat hadden we op veel manieren kunnen doen,...

Livegang website The Cari Mysteries

Nadat we maandenlang gewerkt hebben aan de eerste online beleving moest er ook een passende website bij komen. The Cari Mysteries biedt unieke online escape avonturen. Authentieke verhalen gecombineerd met schitterende visualisaties zorgen voor onvergetelijke...