We zijn ontzettend trots op het verhaal van Opa’s Fortuin en met veel liefde en passie hebben we historie van het familieverhaal van Carlijn proberen te verwerken in de eerste online escaperoom van The Cari Mysteries. Maar dat hadden we op veel manieren kunnen doen, waarom dan toch kiezen voor een online escaperoom?

We hebben voor een online escaperoom gekozen omdat we hiermee iedereen ter wereld toegang kunnen bieden tot dit verhaal, maar ook zodat je spelenderwijs en interactief op een leuke manier iets mee kan ontdekken. Een online escape room is een beleving waarbij je met collega’s, vrienden of familie op afstand via jouw computer door middel van puzzels en raadsels een geheim probeert te ontrafelen.

Samen met anderen is het een mooie reis geweest op weg naar de eerste beleving. We voelen ons enorm rijk in wat we neergezet hebben. Alleen dit hebben we niet alleen gedaan. Dankzij de hulp van bedrijven zoals Wonderling, Amaze Escape, Studio Zakmes en CULT is deze eerste online escaperoom realiteit geworden. We hopen dat jullie dit met net zoveel plezier beleven als dat wij het gemaakt hebben.

Bekijk informatie Opa’s Fortuin.