De beste online escape room

De beste online escape room vind je bij The Cari Mysteries. Hier vind je namelijk het totaalplaatje. Van een authentiek verhaal tot de mooiste visuals, alles om jou een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Voor de spannende en afwisselende puzzels zul je je hersens moeten laten kraken, gaat het jullie lukken om de uitkomst te vinden?

Het verhaal

De beste online escape room zou de beste niet zijn als het niet gebaseerd was op een waargebeurd verhaal. De makers zijn in de familiegeschiedenis gedoken, ze hebben oude dagboeken gelezen, oude fotoboeken bekeken en verder historisch onderzoek gedaan. Hierdoor staat er in deze beste online escape room nu een super goed uitgewerkt verhaal voor jullie klaar. Een verhaal dat gaat over familie, vriendschappen en liefde. Je wordt meegenomen naar een andere tijd. Om dit gevoel te versterken is er gebruik gemaakt van de beste in-game videosoftware, waardoor jullie kunnen opereren in een hele mooie game omgeving. Vergeet de waan van de dag en laat je meeslepen in dit avontuur.

Waar en wanneer je maar wilt

Zodra jullie deze beste online escape room besteld hebben kunnen jullie spelen wanneer je maar wilt. Er zit geen houdbaarheid op de tickets, geen vaste data of tijden. Kies dus een moment uit wat voor jullie het beste uitkomt. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om het spel tussentijds te pauzeren. Dus mocht er iets tussendoor komen, dan zetten jullie het spel gewoon op pauze, om op een later moment van jullie keuze weer verder te gaan. 

Bedrijfsuitje?

Deze uitzonderlijke ervaring is voor elke groep geschikt. Of je nu met vrienden, familie of collega’s aan de slag wilt, deze beste online escape room is geschikt! Het is dan ook een leuk idee om dit als bedrijfsuitje te doen. Zelfs als jullie met een grotere groep zijn. Dan is er namelijk de mogelijkheid om een competitie te organiseren. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu dit superleuke uitje!

De beste online escape room

Reviews

Deze online escaperoom is prachtig vormgegeven met sfeervolle locaties. Het verhaal, de ingesproken teksten en filmpjes maken deze online escaperoom echt onderscheidend ten opzichte van veel andere online escaperoom.

Wouter

Het zit knap in elkaar en is mooi gemaakt. De puzzels zijn niet zo voorspelbaar als je soms bij escape rooms of dit soort online versies ziet, je moet echt wat dieper nadenken. Ik heb een leuke avond gehad!

Meia

Contact opnemen