Online escape room als personeelsuitje

Als je kiest voor een online escape room als personeelsuitje, kies je voor een onvergetelijke ervaring voor jouw team! Bij The Cari Mysteries word je meegenomen in een authentiek verhaal. Door de schitterende visuals en onze professionele in-game software waan je je even in een compleet andere wereld. Een wereld waarin het jullie taak is om de verschillende spannende puzzels op te lossen. Dus waar wacht je nog op? Boek nu onze online escape room voor jullie personeelsuitje!

Opa’s Fortuin

Met onze online escape room als personeelsuitje kunnen jullie samen een avontuur beleven. En dat vanaf jullie eigen locatie. Je wordt meegenomen in het verhaal van een jonge vrouw die na het overlijden van haar grootvader het oude dagboek van haar grootmoeder ontvangt. Dit dagboek blijkt een schatkaart te zijn naar een fortuin dat haar grootvader al meer dan 50 jaar geleden uit Nederlands-Indië heeft meegenomen. De schatkaart is niet compleet, maar door de raadsels en puzzels op te lossen kunnen jullie samen tot de oplossing komen! Dit authentieke verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten en opgebouwd door historisch onderzoek. Hierdoor worden jullie met deze online escape room tijdens het personeelsuitje even weggenomen uit de waan van de dag. Een onvergetelijke ervaring!

Onbeperkte mogelijkheden

The Cari Mysteries biedt de online escape room als personeelsuitje aan wanneer jullie maar willen. De tickets zijn onbeperkt houdbaar, hierdoor kunnen jullie een plek en tijd kiezen die goed uitkomt voor jullie personeelsuitje. Mocht het spel toch op pauze moeten, dan is dat geen probleem, jullie kunnen gewoon weer verder gaan op een moment naar keuze. Er zijn ook mogelijkheden voor grotere groepen. Het is dan mogelijk om een competitie te organiseren die jullie allemaal de kans geeft om deel te nemen aan deze ultieme ervaring. Voor onze online escape room als personeelsuitje is het ook mogelijk om op factuur te betalen. Vraag daarom vandaag nog jullie persoonlijke offerte op!

Online escape room

Reviews

Deze online escaperoom is prachtig vormgegeven met sfeervolle locaties. Het verhaal, de ingesproken teksten en filmpjes maken deze online escaperoom echt onderscheidend ten opzichte van veel andere online escaperoom.

Wouter

Het zit knap in elkaar en is mooi gemaakt. De puzzels zijn niet zo voorspelbaar als je soms bij escape rooms of dit soort online versies ziet, je moet echt wat dieper nadenken. Ik heb een leuke avond gehad!

Meia

Contact opnemen