Online escape room

Op avontuur vanaf je eigen computer met een online escape room. Laat je hersens kraken, wordt meegenomen in het authentieke verhaal en geniet samen van deze onvergetelijke ervaring. The Cari Mysteries heeft dé nummer 1 online escape room beschikbaar. Speel nu samen met je familie, met vrienden of met je collega’s!

Opa’s fortuin, het authentieke verhaal

De online escape room genaamd Opa’s Fortuin gaat over de legende van een familie waarbij er een fortuin verstopt is. Het fortuin is meer dan 50 jaar geleden door opa uit Nederlands-Indië meegenomen en het dagboek van oma fungeert als schatkaart. De schatkaart is echter niet compleet, maar de raadsels van de familieboerderij zullen uitkomst bieden. Het is jullie de taak om de raadsels op te lossen en het fortuin te vinden. Het mooie van deze online escape room is dat het is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De maakster heeft daadwerkelijk de oude dagboeken van haar oma gelezen, oude fotoboeken doorgespit en verder historisch onderzoek gedaan. Deze authenticiteit ervaar je tijdens het spelen van de online escape room. Doordat het verhaal zo goed is uitgewerkt, word je helemaal meegenomen naar een andere tijd.

Voor alle groepen

Deze online escape room is beschikbaar voor alle soorten en maten groepen. Of je nu op zoekt bent naar een leuke activiteit voor jouw familie of vriendengroep of je een origineel bedrijfsuitje wilt organiseren, hier ben je aan het juiste adres. Voor grotere groepen is er de mogelijkheid om een competitie te organiseren. Ga met je collega’s de strijd aan en ontdek welk team de beste onderzoekers heeft!

Flexibel inzetbaar

Nadat je jullie tickets voor de online escape room hebt gekocht zijn deze onbeperkt houdbaar. Dit betekent dat jullie kunnen spelen wanneer je maar wilt. Door de unieke mogelijkheid om dit avontuur vanaf jullie eigen locatie te ervaren kun je een moment plannen dat jullie het beste uitkomt. Zijn jullie begonnen met spelen en komt er iets tussendoor? Geen probleem! Dan kan de online escape room gewoon op pauze gezet worden en kunnen jullie op een later moment weer verder waar jullie gebleven waren. Dus koop nu deze bijzondere ervaring voor een heerlijke tijd samen!

Online escape room

Reviews

Deze online escaperoom is prachtig vormgegeven met sfeervolle locaties. Het verhaal, de ingesproken teksten en filmpjes maken deze online escaperoom echt onderscheidend ten opzichte van veel andere online escaperoom.
Wouter

Het zit knap in elkaar en is mooi gemaakt. De puzzels zijn niet zo voorspelbaar als je soms bij escape rooms of dit soort online versies ziet, je moet echt wat dieper nadenken. Ik heb een leuke avond gehad!

Meia

Contact opnemen