Virtuele escape room

Een virtuele escape room? Ja, dat kan! Beleef deze onvergetelijke ervaring nu samen met je vrienden, collega’s of familie. Vanuit het gemak van je eigen huis, kantoor of andere willekeurige omgeving kun je op zoek gaan naar de oplossing van de spannende puzzels. Nog nooit was een uitje regelen zo makkelijk. Het authentieke verhaal neemt je mee naar een andere wereld, een wereld waarin een fortuin verstopt ligt. Gaan jullie het fortuin vinden? Speel nu deze virtuele escape room!

Op zoek naar Opa’s Fortuin

In deze virtuele escape room gaan jullie op zoek naar opa’s fortuin. Hij heeft jaren geleden een fortuin uit Nederlands-Indië meegenomen, maar niemand van de familie heeft dit ooit teruggevonden. Het dagboek van oma biedt uitkomst, dit zou de schatkaart zijn. Er ontbreekt alleen wel informatie in het dagboek. Die informatie kunnen jullie krijgen door de spannende en afwisselende puzzels op te lossen. Lukt het jullie om opa’s fortuin te vinden?

Een authentiek verhaal in een mooi jasje

Het verhaal van opa’s fortuin in de virtuele escape room is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De makers wilden meer bieden dan een standaard moord en doodslag verhaal, dus zijn ze de geschiedenis ingedoken. En niet zomaar geschiedenis, maar de familiegeschiedenis van één van de maaksters: Carlijn. Hierdoor zul je merken dat het een goed uitgewerkt verhaal is, een verhaal waarin je even ontsnapt aan de waan van de dag. Medemaker Mike droeg bij in de nieuwste technieken om de beleving helemaal af te maken. De virtuele escape room is vormgegeven in een hele mooie game omgeving waarin je zelf rond kunt kijken.

Voor elke groep

Hoe je groep er ook uit ziet, deze virtuele escape room is het perfecte uitje. Misschien wil je samen met vrienden een avondje op avontuur en puzzelen. Of je zoekt een leuke activiteit om als familie te doen. Of je bent op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, even wat anders doen met je collega’s. Hoe je groep er ook uit ziet, dit is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Als je een grotere groep hebt is het mogelijk om een competitie organiseren.

Virtuele escape room

Reviews

Deze online escaperoom is prachtig vormgegeven met sfeervolle locaties. Het verhaal, de ingesproken teksten en filmpjes maken deze online escaperoom echt onderscheidend ten opzichte van veel andere online escaperoom.

Wouter

Het zit knap in elkaar en is mooi gemaakt. De puzzels zijn niet zo voorspelbaar als je soms bij escape rooms of dit soort online versies ziet, je moet echt wat dieper nadenken. Ik heb een leuke avond gehad!

Meia

Contact opnemen