Online escape room als bedrijfsuitje

Wist je dat onze online escape room het perfecte bedrijfsuitje is? Jullie krijgen een onvergetelijke ervaring en werken ook nog eens aan de teambuilding door samen alle raadsels op te lossen. The Cari Mysteries biedt een ultieme ervaring door het authentieke verhaal. Voor even zullen jullie je in een andere wereld wanen. Een wereld vol raadsels en puzzels. Kunnen jullie niet wachten om te beginnen? Bestel nu de online escape room voor jullie bedrijfsuitje!

Het verhaal vol mysteries

De online escape room voor jullie bedrijfsuitje is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De maakster heeft oude dagboeken doorgelezen, oude fotoalbums doorgebladerd en historisch onderzoek gedaan om jullie de optimale beleving te geven. Het verhaal van de escape room gaat over een oud dagboek dat een schatkaart blijkt te zijn naar een lang geleden verstopt fortuin. De schatkaart is niet compleet, maar door alle afwisselende raadsels en puzzels op te lossen kunnen jullie het fortuin vinden! Om jullie de optimale ervaring te geven is er gebruik gemaakt van professionele in-game videosoftware en kunnen jullie genieten van de meest mooie visuals. Zo worden jullie helemaal meegenomen in het verhaal en is deze online escape room als bedrijfsuitje ook echt dat: een uitje!

Bestel nu je tickets!

Wacht niet langer, maar bestel vandaag nog je tickets. Onze tickets zijn namelijk onbeperkt houdbaar. Dus wanneer jullie de online escape room als bedrijfsuitje ook willen doen, het kan altijd! Spelen wanneer je maar wilt en ook de mogelijkheid om het spel tussentijds te pauzeren. Dan gaan jullie gewoon weer verder op een moment dat jullie uitkomt. Mochten jullie nu met een grote groep zijn voor het bedrijfsuitje, dan is dat ook geen probleem. Er is namelijk de mogelijkheid om een competitie te organiseren. Gaan jullie de strijd aan met je collega’s? Wie lost alle raadsels het snelst op? Vraag daarom vandaag nog jullie persoonlijke offerte op!

Online escape room als bedrijfsuitje

Reviews

Deze online escaperoom is prachtig vormgegeven met sfeervolle locaties. Het verhaal, de ingesproken teksten en filmpjes maken deze online escaperoom echt onderscheidend ten opzichte van veel andere online escaperoom.

Wouter

Het zit knap in elkaar en is mooi gemaakt. De puzzels zijn niet zo voorspelbaar als je soms bij escape rooms of dit soort online versies ziet, je moet echt wat dieper nadenken. Ik heb een leuke avond gehad!

Meia

Contact opnemen